15 Şubat 2013 Cuma

Different

Different

Bir hikayeye başlayacağımdan bahsetmiştim. İlk bölümle burdayım. Hadi bakalım.

Sountrack - Bu adamın çok özel olduğuna inanıyorum. Sizde hissetmiyor musunuz dinlerken ?

Derece : NC-17. (17 yaşın altındakiler için uygun değildir.)
Özet : Kimse farkında değildir ancak o gece 7 gencin hayatı sonsuza dek değişecektir.
Karakterler: Harry Styles, Louis Tomlinson, Perrie Edwards, Stanley Lucas, Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne.
Çiftler: Harry Styles/Louis Tomlinson, Louis Tomlinson/Stanley Lucas
Kelime Sayısı : 804



1. bölüm - Beginning of the End





Gece soğuktu.
Özellikle tek başınıza çatıda dikiyorsanız, daha da soğuk.
Stan'a son günlerde birşey oldu. Evet herkes için son gün, büyük karar açıklanacak ve hepimiz heyecanlıyız ama Stan'de farklı birşeyler var. Neredeyse bir aydır, eskisi gibi değiliz ama bu hafta tamamen kafayı yedi. Konuşmaya çalışmak bile bir işkence.
Ama gece sessiz, soğuk kollarıyla Louis'yi sarıyor ve yalnız olmadığını hissettiriyordu.
Derken huzurlu sessizliği bölündü.
-Hey, sen de mi uyuyamadın ?
Bu çocuğu görmüştüm, yeşil gözlü ve bebek yüzlüydü. Adı neydii, hadi hatırlayabilirim.. Henry mi ? neyse..
-Aslında odadan kaçtım, herkes çıldırmış durumda.
-Bizim oda da aynı.. Bu arada ben Harry.
ve elini uzattı. Tanrım, çocuk uzun! Ona döndü ve başını kaldırıp gülümsedi.
-Louis.
-Üşüyorsun dostum, finallere kalmadan önce hastalanıp sesini kaybetmek mi istersen, al şunu.
dedi ve hırkasını çıkarıp verdi. Baştan çıkarıcı bir dolce gabbana kokusu Lou'nun etrafını sardı, farkında olmadan derin bir nefes verdi, birşey söylemeden aldı.
-İyi geceler, Louis.
Ve gitti.
Bu sefer gecenin soğuk kollarına değil, onun guzel kokusuna sarıldı. Kimdi bu cocuk?
Huzur verici bir kokuydu. Bunun ne kokusu olduğunu daha sonra anlayacaktı..


-


Lou onu daha önce bir kaç kere görmüştü, genelde Niall'la takılır ve ortalıkla çırılçıplak dolaşırdı. Kıvırcık saçları her zaman dağınık ve seksiydi. Ondan etkilenmemek mümkün değildi ama Lou bunun farkında değildi.
Telefonunun bzzlamasıyla düşüncelerinden uyandı. 
Stan - Nerdesin?
Sinirle odayı birbirin katmayı bırakıp yokluğumu farketmiş demek.. Hey, saçmalama. O her zaman senin yanındaydı ve şimdi senin sıran. Sadece, eskisi gibi değil artık.. Ondan milyonlarca kilometre uzaklaşmış hissediyorum. Artık birbirimize katlanamadığımızı hissediyorum.
Geldiğinde odanın kapısı kapalıydı ve hiç ses yoktu. Yavaşça kolu çevirdi. Leş gibi içki kokusu burnuna gelen ilk şey oldu. Yine mi ? Çok sık içki içiyordu ve Louis bundan bıkmıştı.
Başını kaldırıp uzun süre Lou'nun gözlerinin içine baktı.
-Özür dilerim, bebeğim. Çok stresliyim..
Kalkıp kollarını ona doladı, sarıldılar. Belki 10-15 dk.. 
Lou'nin aklı hala karanlık düşünlerle doluydu. Eski günlerimizi hatırlıyorum. Çok mutluyduk. Nerde benim sevgilim Stan ?
Yoktu artık.. Yarın, seçimlerden önce onunla konuşacaktı, bitirecek miydi ? Bilmiyordu.


Gece sarılıp, konuşmadan yattılar. Huzursuz bir geceydi, herkesin geleceğine yön verecek karara çok yakınlardı ve uyku yakınlarda değildi.


-


Harry hala çatıda dikiliyor, düşünüyordu. 
Onu daha önce hiç yalnız ve düşünceli -belki de hüzünlü görmemiştim. Her zaman o Stan denen çocukla kahkahalar atarak oradan oraya koştururdu..
Harry onun yaşam enerjisine aşıktı. Kahkasını duymaya ve buz mavisi gözlerinin neşeyle parlamasını görmeye.
Onu ilk gördüğünde, böyle olacağını tahmin edememişti, ondan başkasını gözünün görmeyeceğini.
Sevgilisinden ayrılalı 3 ay olmuştu. Şimdi ona dair anılarından eser yoktu ve son bir haftadır her yerde Louis'i görüyordu. Onu hep gördüğü çocukla konuşmaya çalışmıştı 3 gün önce. Louis'in adını ve hakkındaki bir kaç şeyi öğrenmişti, ama Stan'in üstüne atlayacağını tahmin etmemişti. Stan onu öpmeye çalışmış, Harry can havliyle onu üstünden atmış ve toz olmuştu. Sonraki günlerde onu gördüğü yerde ortamdan sıvışmayı da alışkanlık haline getirmişti. Stan'in düşmanca bakışlarını yakalıyor, ondan çekiniyordu.
Tanrım bu çocuk nasıl bu psikopattı ? Louis gibi biri onunla neden takılıyordu ?
Ama hava çok soğuktu ve Harry artık düşünmekten yorulmuştu. Hırkasını dayanamayıp Louis'e verdiği için donuyordu.
Louis.. Geniş gülümsemesini yüzünü kapladı ve gamzelerini ortaya çıkardı. Gecenin karanlığında onu izleyen sinsi gözlerin farkında değildi.

-



Perrie, onu 3 ay önce terk eden ama hala deliler gibi sevdiği sevgilisini izliyordu, çatının öbür ucundan. İlişkilerini başından beri gizli tutmuşlardı ama Harry her zaman ona sevildiğini hissettirmişti, Perrie bir gün onu terkedeceğini, yüzüstü bırakacağını asla düşünmemişti. Bunu Harry de yapmak istemezdi ama erkeklerden hoşlandığını kendine itiraf ettiğinde, dünyasının da altüst olacağını kabul etmişti. Perrie bilmediği şey buydu. Asla farkına varacak kadar dikkatli olmamıştı, Harry'i asla tam olarak anlamamıştı. Şimdi, intikam için geliyordu. Bunu Harry'nin yanına bırakmayacaktı. 
4 gün önce yaşananlar aklına geldi, bütün herşey buna bağlıydı..

-..işte böyle Stan, ayrıldık, beni bıraktı.
-Sana bunu nasıl yapar ? Bunun hesabını verecek!
-Yardım et bana Stan, ne yapacağız ?
-Tamam, hadi birşeyler düşünelim. Senin için herşeyi yaparım Per biliyorsun, beraber verdiğimiz onca savaşı unuttun mu ?

Onların eski ve köklü bir hikayeleri, geçmişleri vardı.. Okula yeni gelen garip çocuk ve okuldaki kaçık, her zaman üstü başı yırtık-kir içinde okula gelen kızın hikayesiydi bu. 
İkisi de gittikleri yere uyum sağlayamayan, yalnız çocuklardı. Stan, Perrie orda olduğu için çok şanslıydı. Perrie 7. sınıfta onu okulun zorbalarının elinden kurtarmış, onlara güzel bir ders vermişti. Ondan sonra okulda kimse onlarla uğraşmaz olmuş, kendi hallerine bırakmışlardı. 


Stan, uzun zamandır Harry'nin erkeklerden hoşlandığından şüpheleniyordu, belki de ilk başta onunla ilgilenmiş ama sevgilisi olduğunda vazgeçtiği için, onu uzun bir süre takip etmesine bağlıydı bu tahmin. Çünkü, Stan bunun doğru olduğunu biliyordu. O gece Perrie'yi öyle gördükten sonra bu işin üstüne gidip, Harry'nin gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya karar verdi. Bunun yanında, kendi ilişkisinin sallandığını biliyor ve kurtarmak için ne yapacağını bilmiyordu. Delirmek üzereydi! Şu sonuçlar açıklansın istiyordu, omuzundaki yük biraz olsun hafiflerdi.

Herkes için huzursuz ve boş gözlerle tavanın izlendiği bir geceden sonra günün ilk ışıklarıyla, gençler lanetler savurarak gözlerini açıyor, sürünerek yataktan çıkıyorlardı.


-










2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir kere şarkı seçimi mükemmel :) çift de harika zaten, bir de sendeki bu yeni keşfettiğin yetenekle birleştiklerinde böyle mükemmel şeyler oluyor işte. Üstelik devamını, devamını deli gibi istiyoruuum ellerini çalıştır biraz olur mu kızım? :))

in flames dedi ki...

Teşekkür ederiiiiim :D Aslında uzun yorum ümitlerim vardı ama napalım, güzel yorum da olur :) Yeni bölümleri de yazıyorum merak etmee, sen böyle söyledikçe yazasım geliyor zateen :)