27 Mart 2012 Salı


Hayata bir adim daha uzak
Bana bir adim daha yakin

26 Mart 2012 Pazartesi

Keep the faith

Fizik, kimya, geometri, tarih, biyoloji ve belki biraz matematik.
Yarin calisacagim dersler. Evet abarttim hdbdjdb
Yarindan itibaren cok daha duzenli bir hayatim olacak.
Yarin diyete basliyorum, abime evdeki butun hamburger patates nugget ne varsa yiyebilirsin ve ye bitir dedim.
Kosede kalmis cikolatalarimi da veririm.
Yarin okulda da kesinlikle! yemek yok abur cubur.
Yememe izin veriklerim; kahvalti icin pogaca ve cay.
Oglen de tost olur nugget, doner falan. Cunku malesef okulda sebze yemegi cikartma hakkim yok. Acaba salata mi gotursem? Yarina olmaz da bakicaz. Artik.
Ders icinse, sinavlar baslamadan tam 1 haftam var ve deli gibi ders calisip sinav haftasi da onlari tekrar edip notlarimi yukseltmek istiyorum.
Konserleri, interneti bilmemneyi, cikista gezip tozmayi birak simdi, yazin esinle hepsinin bokunu cikarirsin.
Simdi ders calismaliyim, zayiflamaliyim, biraz mutlu olmaliyim.
Bilegim duzelsin terasa cikip duzenli yuruyus yapmaliyim.
Yarindan itibaren hersey cok guzel olmaya dogru yol alacak. Hayatim cok guzel olacak. Batil inanclarla da guvenini koreltmeye calisma ness. Senin ugurlu sayin 28 ama yarin 27siyse nolmus yani? Hersey benim elimde.
Suan kendime sasiriyorum cunku bu hic benim tarzim degil. Bu kararlilik, amac belirlemek.
Bunu okuduysaniz da bir yorum yazin yahu, yazin ki birilerinin okudugunu bildigini anliyim, en azindan sizden utanipta vazgecemeyeyim. Sleepwalking's past hope..
Ayrica mira icin en azindan cabalamaliyim. Bu kadar kolay olmaz.
Cunku ben onunla hissediyorum icimdeki debby'i. Onsuz olmaz, olmaz.

Nothing really matters, anyone can see

Garip bir mutluluk, garip umutlar. Sanki yairn hersey cok guzel olacak gibi. Olmayacak biliyorum. Hicbirsey duzelmeyecek, hep daha kotu olacak. Ama mutluyum, hissediyorum icimde civildayan kuslari. Belki de bir isarettir bu mutluluk, daha iyi seylere dair *-* ceptwn bloga girebilmem harika oldu yalniz. Her an girip icimi dokebilmenin mutlulugu ve keyfi. Efenim ufaktan sahalara donerim ben valla kimse tutamaz beni elimde telefonumlaaa:) he okul icin siddartha diye bir kitap okuyorum, aslinda okumaya calisiyorum. Bir tweetim vardi sey diye; bence her kitabin bir zamani var ve ben zamani gelmeden ne kadar denersem deneyeyim yarim kalir, okuyamam. Mesela Gecen 2 sene once alip deneyip deneyip asla okuyamacagima karar verdigim ve tarzimin da oyle olmadigini dusundugum bir kitap vardi ama zamni geldi, okuyuverdim. Ne bileyim. Son zamanlarda ecem ve annesinin de buyuk katkilariyla batil inanclarim aldi gidiyor. 17yi gec farketmem ne kadar uzucu. Ben bir aslanim ve benim icin en onemli sey kendim. Ugurlu sayim, her yerde karsima cikan sayi dogum gunumden baska hangi sayi olabilirdi ki :) listedeki siram baska hangi sayi olabilirdi ? Oo mama mia oo mama mia. Bunun disinda konserler kapimda birikti ayni zamanda sinavlarda birikti aceba hangisini sececegim keh keh. Onu birak sanki yarin 6da kalkacak olan ben degilim.. Biraksana benim askim blog.
Anyway the wind blows, sizi soyle alalim queen - bohemian rhapsody

23 Mart 2012 Cuma

Life happened

Boyle olsun istemiyorsun, durumlar cok cok farkliyken ne kadar degisebilecegini, kime yabanci kime dost olabilecegini tahmin edemiyorsun. Hayat bunu hep yapiyor alip basina gidiyor ve sen ona ayak uydurmak zorunda kalirsin. Dur bizi ayirma ben onu cok seviyorum diyemiyorsun. Onsuz cektigin acilari da anlatamiyorsun, onu senden koparip kaliyor ve bir baskasinin yapiyor. Bir baskasinin. Bazen bir tanidik oluyor bazen tamamen yabanci. Parmak uclarindan kayip giderken sen sinirden tek bir laf bile soyleyemiyorsun, hep gidiyor. Hayat bir kez daha ihanet ediyor. Simdi guveniyorum ama yarin bir yabanci oluyor ya. Kabullenemiyorum. Kaldiramiyorum. Kaldirmak da istemiyorum. Geri almak istiyorum. Kolundan tutup sen bana aitsin demek istiyorum. O anlayana kadar onu kendime cekmek istiyorum. He bir de bu sene de sinifta kalmadan kurtarayim istiyorum, matematik falan duzelsin. Bu kadar sevdigim bir derste hoca yuzunden basarisiz olmam haksizlik. Dersler beni cok kasiyor. Ustune birde bunlar geliyor sikintili biri oldum ciktim burda. Keske bu kadar umursamasam. Kendime gelmeliyim diyecegim de olmayacak cunku ben buyum herkese baglanan vicik vicik seven sonra got gibi kalan bir insancik iste. Neyse ki son zamanlarda adam bana o kadar guzel davraniyor ki. Sanki sey gibi "hallam kizin 7529840448 tane derdi var birde bana uzulmesin yazik" ama yine de guzel, cok guzel. Onu sevmek cok guzel.

18 Mart 2012 Pazar

Again and again

Çaresiz, mecbur bu veda.
Sığınıp anilara, hasrete dayanırız elbet.

Ellerimin arasından kaçıp gidiyorsun.
Ellerimin arasından uçup gidiyorsun kuş kız.

Göçebe asık.

Zor kader

Burda da binlerce kere söylediğim gibi ben çok ağlamam. Ben hiç ağlamam. Çok nadirdir. Ama bu sene anlamsızca siklasiyor. Mira, ne kadar kırıcı olduğunun farkında mısın? Sana ne kadar deger verdigimi ve senin bu sözlerinin ne kadar kırıcı olduğunun ? Damlalar yanaklarımdan süzülerek yatağa sinsice sizarken, ne kadar acı cektigimin? Seni kaybetmek istemiyorum. Bu ağır konulardan konuşmak istemiyorum. Sadece seninle mutlu olmak istiyorum ben. Ne kadar zorsun. Ruhun ne kadar karmaşık. Asla senin gibi olamam ben. Senin dunyanda olmak, senin Dünya'ndan kovulmak o kadar garip ki. Her taraf salya sumuk olmadan bir peçete bulayım. Asla öğrenmiyorum. Onun umrunda değil ama benim umrumda. ondan nefret ediyorum. İnsanlara her seferine deger verip aptal gibi ağlamaktan nefret ediyorum. Hepinizden nefret ediyorum. Eğer cesaretim olsaydı ölmek istediğim, Artık dünyaya ait olmak istemediğim an bu olurdu. Boğazımda bı yumru derler ya, iste öyle. Anlamıyorum. Sadece aptalım. Bunlar güzel 17ni bitişi yüzünden mı? Allah'im dayanamıyorum. Bu kadarı bana fazla iste. Bir daha onunla da eskisi gibi olmaz. Bu duygudan nefret ediyorum. Keske zaman dursa. Keske sabah uyanmasam. Sonsuza kadar uyusam. Biraz güçlü olabilseydim, sadece biraz. Ama insana en beklemediği insan nasılda vuruyor böyle. Asosyal biri mı olsam? Ama bana göre değil. Deger vermemek, önemsememek, umursamazlık hiç bana göre değil. Ben buyum iste. Sürekli acı çekmeye de mahkumum. Susamıyorum Allah'im bağıra çağıra ağlamak istiyorum.

14 Mart 2012 Çarşamba

ölsen ya

ben koskoca bir buçuk senem ile vedalaşırken, sizin için şebo - hoşçakal gelsin.

9 Mart 2012 Cuma

kendimi bok gibi hissediyorum. little shit mass. ve o kızın bunu başarabilmiş olması.
trajikomik. nasıl da nefret ediyorum nasıl. nazar boncuğu takıcam.
yeter bu başıma gelenler o kaltak yüzünden. gözü çıksın.

1 Mart 2012 Perşembe

promises




Hayatım ne kadar hızlı ve kolay değişiyor ve ben buna ne kadar kolay alışıyorum, işte bu beni şaşırtıyor. İnsanlar girip, çıkıyor. Bazen kendimi hayatımı uzaktan izleyen bir bakış açısında buluyorum. Her gelen bir şeyler katıyor, birşeyleri kopararak, parçalayarak gidiyor. Kimse her zaman kalmıyor, kimse tamamen sevmiyor. Kimse hep güvenmiyor. İnsanlar hep değişiyor, hayat değişerek sürüp gidiyor. Öyle bir kısır döngü ve sen öyle bir içindesin ki bazen zaman duruyor, uzaktan bakıp bu hızlı akıma şaşırıyorsun.
Anlık mutluluklar yaşıyorsun hep, biliyorsun o anın içindeki herkes bir gün gidecek. Honey hep biliyordu mesela; people always leave. Ama yinede anın büyüsüne kapılıyorsun. Kendini kahkaların içinde buluyorsun. Mutlu da oluyorsun, hemde çok.
Bu içimdeki burukluk ne zaman gider bilmiyorum ama tek bildiğim zamanla kendimi çok iyi hissettiğim. İyiki var eecn.