31 Temmuz 2011 Pazar

.

üzgünüm. istediğin kişi değilim. olmayacağım.
o kadar çok göz yaşı döktüm ve öğrendik ki, hiçte rahatlatmıyor.

28 Temmuz 2011 Perşembe

Fear of the dark

Tam onu unuttum derken neden karşıma çıkıyor ? Neden hiçbir şarkının benim olmasına izin vermiyor ? En sevdiğim şarkıları elimden alıyor ve o yaranıyor gibi görünmemek için o şarkıyı ben bir daha paylaşamıyorum. Evet bu kadar da takıntılıyım. Ama bundan sonra hiçbir şekilde onunla anılmak felan istemiyorum. Benim için bitti o. Peki bu rastlantılar bunu neden kabullenemedi ? Zaten bütün gece yüreğim ağzımda dolandım. saat sabahın 4.16sı. gece paranormal activitynin yarısını izlediğim için üç buçuk moddayım şuan. Biri perdemi koltuğum arkasına sıkıştırmış, dışardan garip sesler geldiğinde bakamıyorum ve çok korkuyorum. Ve 2 saniye önce tekrar o sesleri duydum. Bir öncekinde adam git burdan gibi birşeyler bağırdı. Ah Allah'ım çok korkuyorum. Sesler geliyor ve perdeden göremiyorum. Açsam daha da korkuyorum en azından perdeden bişey geçemez. Yanii şey. öyle işte of. Nasıl uyuyacağım ben ? Mirada cevap vermedi uyuyor sanırım. Çok tırsıyoruuum ah.

26 Temmuz 2011 Salı

light up




şunu bridanın blogunda gördüm de.
çok hoşuma gitti.
http://fizy.com/#s/1lufy5

Uzun aradan sonra buradayım. Aslında burada mıyım bilmiyorum. Nerdeyim bilmiyorum. Sanki kafam yerinde değil. Herşeyden o kadar bıktım, usandım ki. Kusucam. Bu şehirden gidesim var. Bu ülkeden gidesim var. Yeni insanlar tanımak istiyorum. Bana farklı şeyler öğreticek, beni eğlendirecek insanlar. Sadece biraz eğlenmek istiyorum. Suçluluk duymadan, hiç kimseyi düşünmeden. Düşünmekten hasta olacağım. Of Tanrım bu saçmalığı
yazmamın nedeni şu sıkıcı gün. Yargılamayın, kapatın sayfayı gitsin. Belki de sıcaktandır.

Birde dün izlediğim bir filmde adam, sıkıcı olduğunu düşündüğü birine blogunda vardır dedi, dalga geçti. belki eskiden sıkıntıdan yazıyordum. yada tam tersi, yaşadıklarımdan? bilmiyorum. unut gitsin.